Bert Noorderijk

BN Agenturen wordt gerund door Bert Noorderijk, geboren  in het knusse dorpje Elspeet op de Veluwe en nu woonachtig in Zeewolde. 

 
"Na mijn schoolopleidingen ben ik via mijn vader in de handel terechtgekomen. Samen met mijn vrouw heb ik een eigen wol- handwerkzaak gerund vanaf 1983 tot en met 2006 in onze geboorteplaats. Daarnaast bezocht ik zelf diverse weekmarkten met onze producten in de regio.
 
Na wat omzwervingen ben ik in 2009 begonnen als handelsagent bij een Nederlandse fournituren- wol groothandel fa. de Bondt. Met deze firma heb ik tot maart 2015 samengewerkt. In 2011 kwam in ook in contact met Pako Handwerken. Sinds 2012 ben ik ook voor deze firma de enige Nederlandse handelsagent geweest tot eind 2016.
De ontwikkelingen staan niet stil en dat is voor mij de reden ook om met garenmerken in zee te gaan die nieuw zijn voor de Nederlandse markt. Een daarvan is Fonty, een breigarenmerk uit Frankrijk met rechtstreekse levering vanuit het prachtige gebied Creuse. Daarnaast lever ik via Bemko Groothandel in Ochten ook exclusief het Italiaanse merk Borgo de Pazzi. Zowel Fonty als Borgo de Pazzi richten zich hoofdzakelijk op garens van natuurlijke materialen maar zijn toch ook weer geheel onderscheidend. In het voorjaar van 2017 kwam ik in contact met Lamana , een jong Duits garenlabel met zeer exclusieve producten die een prachtige aanvulling zijn op de andere collecties.
In 2020 is aan mijn merken de prachtige Muud collectie toegevoegd, een Deens merk wat allerlei accessoires en opbergsystemen van echt leer aanbiedt voor de crafters. Dit voorziet echt in een behoefte voor degene die van kwaliteit houden.
Gemeenschappelijke deler in de merken is dat de productie voor de merken in Europa  en delen van de wereld plaatsvindt, waarbij fairtrade handel- ecologie en lokale werkgelegenheid kernwoorden zijn.
 
Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke relatie met klanten. Dit probeer ik gestalte te geven door naast het zakelijke aspect ook de persoon te leren kennen, wie is hij of zij en wat drijft hem of haar. Hoe kan ik van dienst zijn voor het bedrijf om het ( nog) beter te laten functioneren. Mijn jarenlange ervaring in het vak en de kennis van de markt zijn zaken waar ik klanten graag van laat profiteren.
 
Voor mij is het vanzelfsprekend dat het nakomen van afspraken en correct en snel uitvoeren van orders behoren tot het in standhouden van een goede zakelijke relatie.
Ik kom graag met u in contact!