Lamana Nieuws

Lamana staat bekend om zijn stijlvolle maar ook hippe magazines die u langer dan 1 jaar van handwerkplezier kunnen voorzien. Het kleuraanbod in de prachtige garens is zo ruim dat u hetzelfde patroon met verschillende garens en kleuren kunt maken zonder dat het een kopie van de ander lijkt. Het voordeel hierbij is dat u het patroon al grotendeels in uw hoofd heeft zitten en u ondertussen ook gezellig kunt meepraten met de visite.


Dit is het Baby Magazine nr 2, hagelnieuw met de meest schattige patronen voor uw lieve kroost wat u als moeder, oma, tante of vriendin wilt breien met (h)eerlijke materialen die puur natuur zijn en toch superlicht. Daarom is het de 'super light collection' genoemd. Als u op de foto klikt gaat u naar de site van Lamana waar u alle modellen kunt zien die in dit magazine staan.

 


Magazine 8 van Lamana is verschenen. Het is een prachtig magazine met trendy ontwerpen van de hoogwaardige garens die dit merk in de collectie voert. Het bijzondere van de superlight collectie is dat het door het gewicht van de projecten een geweldig draagcomfort geeft.

 

Binnenkort ook in het Nederlands bij de Nederlandse en Belgische Lamana dealers.

Ga naar het overzicht