Wintercollectie Borgo de Pazzi 2019-2020

Als u op een kleur klikt bij een vierkant kleurblokje, komt het betreffende kleurnummer te voorschijn.

Amore 115/ 160/240

Nieuwe kleuren seizoen 2019-2020

Gekaard garen van gerecycled hoogwaardige kwaliteit kleding. Oeko getest. Heel zacht en veelzijdig dankzij het uitgebreide kleurgamma. Het breit en haakt heerlijk uit  met een looplengte van 115/160/240 meter per bol. Het garen bestaat voor 70% uit merino vezel.


Amore Jeans 115/160/240

Amore Jeans is een gerecycled garen van 35% denim katoen, 35% wol en 30% polyamide. Het is in dezelfde diktes leverbaar als de standaard Amore. Geschikt voor omslagdoeken, herentruien, vesten, shawls. De looplengte is 115/160/240 meter per 50 gram.


Amore WS 115/160/240

Nieuwe kwaliteit seizoen 2019-2020

Amore WS is een heerlijk nieuw garen in de Amore lijn die ook een gedeelte cashmere bevat.Alle vezels die in deze bol zijn verwerkt tw wol, viscose, polyamide en cashmere zijn gerecycled, net als bij de andere Amore producten.

Dit geeft het een fantastische touch en zachtheid. Voor omslagdoeken, shawls, vesten, truien, mutsen, eigenlijk is alles mogelijk voor kleding. Het is in basic kleuren van ecru tot en met zwart aangevuld met baby blauw. De looplengte is 115/160/240 meter op een bol.


Bibi

Nieuwe kleuren seizoen 2019-2020

Bibi is een spectaculair garen van mix wol- katoen- polyamide. Het is een multicolor garen wat een speels effect geeft door de toepassing van noppen in het garen. Het uiteindelijke effect is afhankelijk van de techniek van handwerken en welk project. Een uitdaging voor elke handwerkster. Op een streng van 200 gram zit 140 meter garen, dit is al voldoende voor een col.Heel geschikt voor vesten, shawls, mutsen en cowls. Ook zeker aan te bevelen als draad samen te verwerken met een mohair garen.


Bice

Nieuwe kleuren seizoen 2019-2020

Bice is een sokkengaren met een kort kleur verloop. Gemaakt van 75% wol - 25% polyamide. Superwash behandeld zodat het geschikt is voor de wasmachine. Sterk garen in mooie getwijnde draad. Met 420 meter op een bol van 100 gram is 1 bol voldoende voor 1 paar sokken, schoenmaat 45. Behalve sokken komt het efffect van het garen ook mooi uit in omslagdoeken en shawls.


Bio

Organische wol geschikt voor naalden 6, wordt voor veel doeleinden gebruikt: truien, vesten, sjaals, mutsen, woon accessoires. Het garen is niet gekleurd, onbehandeld; in prachtige natuurlijke tinten, excellente kwaliteit. Per bol is er een looplengte van 90 meter.


Bio Bee

Bio Bee is een dubbel getwijnd garen wat in effen en gemeleerde kleuren beschikbaar is. Het garen bestaat uit 100% wol en is onbehandeld en ongeverfd dus puur natuur. Per bol van 100 gram heeft het 90 meter looplengte. Het is voor veel doeleinden geschikt, kleding maar ook kleding accessoires als ook woonkussens en kleden. Met recht een all round garen. Door het pure karakter van dit wollen garen kan het zijn dat u af en toe nog een strootje terugvindt in de wol.


Bulky

Wollen garen voor naalden 12-15 op strengen, geschikt voor veel doeleinden, het garen is in levendige kleuren en voelt zacht en licht aan.  Met een looplengte van 120 meter per streng maakt u al uit 2 strengen een kussen. Vesten, poncho's, cols, woondekens, wandhangers. U kunt eindeloos combineren voor kleding en homedeco met dit chunky garen wat heerlijk snel verwerkt op de dikke naalden en hierna  kunt  U genieten van uw handgemaakte project

Voor inspiratie zie Magazine Lets get Chunky. Alle projecten die u ziet in naturel tinten zijn gemaakt van de Naturalia, dit is een zelfde garen als de Bulky maar dan ongeverfd.


Cedro New

100% wol ,geverfd in natuurlijke kleuren, zacht en mooi voor wie niet van te dik garen houdt, heel geschikt voor stoere kabeltruien. Zacht en volumineus gemaakt door een volledig natuurlijke behandeling obv water. Per bol van 50 gram is er een looplengte van 100 meter. Handwas wordt aanbevolen. Een van de eigenschappen van wol is dat het vuil afstotend is en daarom hoeft het minder vaak gewassen te worden, vaak is luchten al voldoende. Dit scheelt water en wasmiddel, ook nog eens milieubewust wol kiezen.

Patroon in Lets get Cozy, shawl met pompons, patroon Lidy Nooij

Clara

Nieuwe kleuren seizoen 2019-2020

Clara, is  een garen wat een denim effect geeft bij het breien ( of haken) door de combinatie van wol en katoen vezels. Erg licht en duurzaam wat het geschikt maakt voor truien, vesten, sjaals , mutsen. Clara heeft 85 meter op een bol van 50 gram. Voor leuke projecten van dit garen zie Magazine Lets get Cozy.


Elisa

Een 100% wollen garen met een zeer zachte grip. Het garen is heerlijk voor dikke warme buitenvesten maar ook voor woon accessoires. De looplengte is 90 meter per streng van 200 gram. Naalden 15- 20 is het advies, dus houdt u van snel klaar zijn dan is dit perfect voor u.


Emma

Een zuiver wollen lont garen, zacht en volumineus. Geschikt voor veel doeleinden, te verwerken op naalden 10- 12. Stoer cols, shawls, tassen maar ook wanddecoratie met de macramee techniek. Het is op bollen van 100 gram met 85 meter looplengte.


Gea

Een onbehandeld wollen  garen in een gepunnikte draad De kleuren zijn puur natuur zoals ze van het schapevacht komen. Een streng heeft een looplengte van 62 meter per 50 gram. Geschikt voor vele doeleinden zoals buitenvesten, homedeco projecten maar ook stoere shawls kunnen er zeker van worden gemaakt. De naalddikte varieert van 5- 7. Voor inspiratie zie patronen in Lets get Chunky.


Genio

Nieuwe kleuren seizoen 2019-2020

Genio, edel garen wat bestaat uit een mix van de beste bamboe, kidmohair en merino wol.Het is een licht en glanzend garen . Het resultaat hiervan is licht, warm en behaaglijk draagcomfort. De looplengte is 150 meter per bol van 50 gram. Geschikt voor vesten, omslagdoeken, truien maar ook homedeco is zeker aan te bevelen. Vest en kussen patroon in Lets get Cozy.


Grosso

Super dik garen van zuiver wol. Geschikt voor de meest originele creaties, naalden 25 of 30 of arm breien. Projecten: poefen, dekens, kussens, shawls, mutsen. Per streng van 200 meter is er 28 meter looplengte. Meerdere modellen in Lets get Chunky.


Kuki


Lace


Luna

Nieuwe kleuren seizoen 2019-2020


Magic Kette


Milly


Milly Due


Naturalia


Naturalia Alpaca


Naturalia Jaspè


Naturalia Loop


Paco


Prima



Pluto


Puno


Stella


Soavia


Stout


Stout uni


Rita


Tweed